Az Éden Park szállást biztosító része három, egymástól teljesen elkülönített vendégházból áll.

A Park teljes területe majdnem egy hektár. Teljesen füvesített, növényzete harmonikusan illeszkedik mind a falusias környezethez, mind a mögötte húzódó ártér növényzetéhez. A két szintes terület alsó, közvetlenül az ártérhez kapcsolódó részén, stéggel ellátott fürdő-horgásztó áll a vendégek rendelkezésére, a házak mögött pedig gyermekjátszótér és homokozó várja a kicsiket.

Kiszolgáló létesítményeink közül halpucoló áll a horgászok rendelkezésére, a Gasztro kuckóban pedig, – mely teljes konyhai szolgáltatást nyújt -, bográcsos tűzrakóhely, grillező, valamint hatalmas kemence várja a szabad tűzön főzni szeretőket.  A nyáron szellős, télen körbe ponyvázható és fűthető, fedett kőépületben lévő rönkbútorok, vagy a teraszon található kültéri bútorok használatával a szabadban is étkezhetnek.

index2

Gasztro kuckó

index3

A három, őshonos drávai hal nevét viselő vendégház, a Bucó, a Paduc, és a Póc, egymástól jól elszeparált, kívülről egyforma, de az egyedi szükségleteket kielégítendő, belülről némileg eltérő kialakítású ház, oldalukban saját kocsi beállóval. Az épületek 6 férőhelyesek, de igény esetén további két pótágy helyezhető el bennük. Alap esetben a földszint 2, az emelet 4 fő számára nyújt kényelmes szállást.

 

2015-07-31_15-27-40_640

Az Éden Park bejárata az utca felől

DSC_2234

A házak az udvar mélyén találhatók

201608020 Béla 50 vízvár-1047

Csend-liget a házak mögött

 

 

Mindhárom épület kétszintes, apartmanház jellegű, 50 m2-es alapterülettel, terasszal. Az elülső, a Bucó földszintje egy légterű, benne konyha, ebédlő, nappali (1 db 2 személyes kanapéágy) és fürdőszoba, az emeleten pedig két hálószoba (szobánként 2 db 1 személyes ágy) és egy fürdőszoba található.

Bucó alaprajza:

  • BucóFsz
  • Bucótetőtér

A középső Paduc, és a hátsó Póc a földszinten ugyanilyen (1 db 2 személyes kanapéágy), de leválasztott konyhával rendelkezik, ugyanakkor a felső szinti két szoba egybenyitott (4 db 1 személyes ágy), így azt főleg közeli családtagoknak, baráti társaságoknak, több gyermeknek ajánljuk.

A házak teljesen felszereltségüknek köszönhetően, huzamosabb ott tartózkodásra is alkalmasak. Nyáron zsalugáterek és ventillátorok, télen romantikus, fatüzeléses kandallók, és kiegészítő elektromos fűtőtestek biztosítják az elvárt hőmérsékletet.

Az igényes berendezési és a használati cikkek kizárólag magas minőségű IKEA termékek.

      

 

Felszereltség:

Fedett terasz: növényzettel árnyékolt felület, hat személyes reggeliző kerti bútor szett, 2 db napzó ágy, 2 db függőágy.

Konyha: elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény fagyasztóval, főző, tálaló és evőeszközök.

Nappali: LCD televízió választható csatornákkal, wifi, 2 személyes kihúzható kanapé, ágynemű, könyves polc könyvekkel, 6 személyes asztal székekkel, komód, cipőtároló.

Fürdőszobák: napkollektoros és boileres melegvíz előállítás, zuhanyzók, kézmosók, törölköző, szappan.

Hálószobák: 4 x 1, vagy 2 x 1, vagy 1 x 2 személyes ágyak, ágynemű, éjjeli szekrény, olvasó lámpa, fogas, beépített szekrény, tartalék plédek.