Szeretettel várjuk Önt a Dráva partján, a TERMÉSZET látványtárában, a csend, a nyugalom zöldellő szigetén. Ott, ahol a madárdal a hang, az erdő zöld sóhaja az illat, az ég és a víz seregnyi kékje a szín. Szippantson nagyot a nyári hajnal harmatos levegőjéből, járja át lelkét az erdő csendjének magasztos nyugalma, kápráztassa el szemét a gyurgyalagok színkavalkádja, simogassa fülét a fülemüle dala, hagyja, hogy lenyűgözze, amint a vörösarany nap a mélybíbor folyóba hanyatlik alkonytájt.

Hagyja ott a mindennapok monotonitását, és szülessen újjá nálunk! Ismerkedjen meg a pihenés új fogalmával. Az Éden Parkban nyaralva minden korosztály talál magának izgalmas programot, akár helyben, akár a közelben, vagy a séta távolságon belül levő vízparton.

Három darab, igényes berendezésű, fedett teraszos vendégház várja egész évben a kisgyerekes és felnőtt családokat, baráti társaságokat, romantikára vágyó szerelmeseket, kalandra éhes természetbúvárokat, horgászokat, vadászokat az év minden szakában, januártól decemberig.

A folyamatosan szúnyogmentesített, közel félhektáros burjánzó növényzetű udvaron, – ahol juhok és más állatok legelnek, az erdő vadjai pedig egészen a házakig jönnek fel – hatalmas, fürdésre is alkalmas kerti tó, és pihenő, piknikező helyek várják a vendégeket. Az udvar vége már a Dráva ártere, ahol áradáskor a víz már a határoló töltés lábát nyaldossa.

A házak magas szintű felszereltsége hosszabb távú önellátó tartózkodást is lehetővé tesz, kiszolgáló személyzetünk odaadó hozzáállása pedig a legmesszemenőbbekig gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon minden hozzánk látogató vendég.

Az Éden Park nemcsak szállást, hanem komplex élmény együttest kínál, melyhez ingyenesen biztosít seregnyi felszerelést, kerékpártól a kenuzásig, strandolástól a kerti főzésig.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket bizalmával és engedje meg, hogy vendégül láthassuk Önt!

 

“A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbenső szükséglete.”

(Tatiosz)

“(A természet)……..Nem beszél, hát nem is hazudik; nem ígér, és mégis

odaadja mindenét, nem szól, és mégis többet mond, mint amit valaha ember mondott.”

(Fekete István)

  • abc (15)
  • 20120828_193925
  • 57645142
  • nb